Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

barbecuepakket
Prijs is exclusief kippenhouder voor op barbecue (€ 15,50) en Himalaya zout met rasp (€ 9,50) Het Lekkere Buitenleven doet kortom precies wat de titel doet vermoeden. Het boek geeft je goede tips en lekkere recepten die je kunt gebruiken bij het eten in de buitenlucht. Een welkome aanvulling op ...Lees meer

barbecuepakket

€ 41,50 stuk


  • Beschrijving

Prijs is exclusief kippenhouder voor op barbecue (€ 15,50) en Himalaya zout met rasp (€ 9,50)

Het Lekkere Buitenleven doet kortom precies wat de titel doet vermoeden. Het boek geeft je goede tips en lekkere recepten die je kunt gebruiken bij het eten in de buitenlucht. Een welkome aanvulling op je collectie voor de komende zomer!
Een magnum heerlijke Spaanse rode wijn.