Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

bijenpakket2
De bijen in Nederland hebben hulp nodig. Bijenhotels en bijvriendelijke tuinen leveren daar een bijdrage aan. Drachtplanten zijn planten die voldoende en goed stuifmeel en/of nectar leveren. Door deze drachtplanten te zaaien of te planten help je de bijen. Imker Frank Moens van de Nederlandse Bijenh ...Lees meer

Help de bijen!

€ 27,50 stuk


  • Beschrijving

De bijen in Nederland hebben hulp nodig. Bijenhotels en bijvriendelijke tuinen leveren daar een bijdrage aan.
Drachtplanten zijn planten die voldoende en goed stuifmeel en/of nectar leveren. Door deze drachtplanten te zaaien of te planten help je de bijen.
Imker Frank Moens van de Nederlandse Bijenhoudervereniging onderschrijft deze verklaring: 'Er zijn allerlei initiatieven om het land bloemenrijker te maken, van extra bloembakken op het balkon tot het aanleggen van enorme bloemenvelden. Niet alleen de honingbij, maar ook andere bijensoorten profiteren daarvan.' In het pakket ook een heerlijke likeur van rum en honing en natuurlijk een potje met biologische honing.