Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

sporttas_1294696350
Met deze retro sporttas verwen je jezelf en met onze duurzame waterfles help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon water. Het is een hoogwaardig, roestvrijstalen, dubbelwandige drinkfles waar zowel koude als warme dranken urenlang op temperatuur blijven. De RVS waterfles van ONEforONE is sp ...Lees meer

Goed doel: sporttas met waterfles

€ 33,20 stuk


  • Beschrijving

Met deze retro sporttas verwen je jezelf en met onze duurzame waterfles help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon water. Het is een hoogwaardig, roestvrijstalen, dubbelwandige drinkfles waar zowel koude als warme dranken urenlang op temperatuur blijven.

De RVS waterfles van ONEforONE is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic waterflesjes. De sporttas kan ook met een handdoek of een ander product naar keuze worden geleverd. Voor meer info neem contact met ons op.

De prijs is exclusief de handdoek.