Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

koelstaaf
Prijs is inclusief fles Hermitage Rosé. Plaats de roestvrij stalen koelstaaf voor tenminste 2 uur in de vriezer voordat je deze gaat gebruiken. De koelstaaf houdt de wijnfles wijn op de ideale drinktemperatuur.

Koelen en schenken ineen

€ 16,60 stuk


  • Beschrijving

Prijs is inclusief fles Hermitage Rosé.

Plaats de roestvrij stalen koelstaaf voor tenminste 2 uur in de vriezer voordat je deze gaat gebruiken.
De koelstaaf houdt de wijnfles wijn op de ideale drinktemperatuur.