Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

limoncellocitroen_1038942690
Limoncello Capri hiermee haal je de mediterranee in huis met deze Limoncello. Gemaakt van citroenen die handmatig geplukt zijn. Een likeur met heerlijke frisse smaken. Als digestief na het eten of in een spoom, een tussengerecht. Op cocktailgebied wordt er nog volop met limoncello geëxperimenteer ...Lees meer

Limoncello met citroenplant

€ 23,50 stuk


  • Beschrijving

Limoncello Capri hiermee haal je de mediterranee in huis met deze Limoncello.
Gemaakt van citroenen die handmatig geplukt zijn. Een likeur met heerlijke frisse smaken.
Als digestief na het eten of in een spoom, een tussengerecht. Op cocktailgebied wordt er nog volop met limoncello geëxperimenteerd.
De likeur is het lekkerst rechtstreeks uit de vriezer, wat het een perfect ingrediënt maakt voor ijskoude cocktails.
In het pakket een citroenplant waarvan, mits er goed voor gezorgd wordt, uiteindelijk de vruchten geplukt kunnen worden.