Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

ginpakket3
Hendrick’s Gin 35cl is een heerlijke gin. Wereldwijd bekend en te herkennen aan zijn donkerefles! Een uiterst smaakvolle drank die ongeëvenaard is! Zeer goed te combineren met de bijgeleverde komkommer en steranijs en een verfijnde tonic waardoor alle smaken goed tot hun recht komen. Hendri ...Lees meer

Gin-tonic pakket

€ 27,95 stuk


  • Beschrijving

Hendrick’s Gin 35cl is een heerlijke gin. Wereldwijd bekend en te herkennen aan zijn donkerefles! Een uiterst smaakvolle drank die ongeëvenaard is! Zeer goed te combineren met de bijgeleverde komkommer en steranijs en een verfijnde tonic waardoor alle smaken goed tot hun recht komen.

Hendrick's gin heeft in 2000 Goud gewonnen in San Francisco bij de World Spirits Competition!