Voorjaarsacties

Voor ons bij Claret de leukste periode van het jaar vanwege de vele enthousiaste reacties. In het voorjaar zijn er veel leuke geschenken te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aspergepakket; kakelvers en verrassend om cadeau te doen.


Blijk van waardering

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en een blijk van waardering te krijgen. Zeker als het een goed gevoel geeft en een voorjaarsgeschenk geeft dat gevoel bij uitstek. Daarom is het zo leuk en staan we er weer helemaal klaar voor. Wat wil je nog meer; een tevreden medewerker of relatie door het schenken van een verrassende attentie.

Hieronder vind je onze meest populaire voorjaarspakketten. Heb je er een vraag over of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder en maken graag een passende aanbieding voor je.

 

 

Onze producten

aspergepakket-verdejo aspergesextra aspergeslargedb
aspergeslargedb
Prijs is exclusief asperges. Het pakket bestaat uit 1 kilo asperges AA1 Gold (topkwaliteit) verpakt in een vochtige theedoek in cellofaan, 1 fles witte wijn Colorea Verdejo La Mancha uit Spanje, het aspergemagazine "Proef de Lente"; informatie over asperges en 23 aspergerecepten. Aspergepakket van ...Lees meer

Aspergepakket met Verdejo

€ 13,50 stuk


  • Beschrijving

Prijs is exclusief asperges. Het pakket bestaat uit 1 kilo asperges AA1 Gold (topkwaliteit) verpakt in een vochtige theedoek in cellofaan, 1 fles witte wijn Colorea Verdejo La Mancha uit Spanje, het aspergemagazine "Proef de Lente"; informatie over asperges en 23 aspergerecepten.

Aspergepakket van Claret Merchants: De asperges als geschenk naar uw relatie sturen geeft de relatie een goed gevoel.
Het is een voorbode van de lente. De asperges die wij 's morgens bij de veiling ophalen zijn vroeg in diezelfde ochtend gestoken.
Verser kan het niet. Door ze ongeschild te verpakken in een vochtige theedoek kan je de versheid van de asperges die de volgende dag worden bezorgd, duidelijk horen door het piepend geluid wat ontstaat als je de asperges tegen elkaar wrijft.

Onze aspergepakketten zijn niet standaard. Je kan van alles aanpassen. De hoeveelheid asperges, soort wijn, begeleidend kaartje, de verpakking, boekje, kookboek, schilmesje, aspergepan, aspergeschaal etc.

Wij berekenen de aspergeprijs apart, deze prijs is de dagprijs van de veiling. In het begin van het seizoen komen de asperges van de 'warmwater' bedden. De prijs is dan nog hoog. Later in het seizoen, vooral als het warmer wordt zal de prijs dalen tot ca. 3,- a 4,- euro per kilo. Echter vlak voor de feestdagen gaat de prijs weer omhoog. Graag houden wij je bij aanvraag hiervan op de hoogte.