Kerst en oud & nieuw

sporthorloge2 sporthorlogegps_236517932
sporthorlogegps_236517932
Werken aan een gezonde relatie om samen stappen te ondernemen Bewegen is niet alleen goed voor je, je gaat er ook beter van in je vel zitten.De activiteitenmeter registreert namelijk alle activiteiten die jij maakt op een dag. Het registreert jouw dagelijkse bewegingen als jij het sport horloge m ...Lees meer

Activity Tracker / Sporthorloge

€ 28,75 stuk


  • Beschrijving

Werken aan een gezonde relatie om samen stappen te ondernemen

Bewegen is niet alleen goed voor je, je gaat er ook beter van in je vel zitten.De activiteitenmeter registreert namelijk alle activiteiten die jij maakt op een dag. Het registreert jouw dagelijkse bewegingen als jij het sport horloge met je mee draagt. Denk hierbij aan je afgelegde afstand, stappen, verbrande calorieën, bewegingstijd en zelf je slaapactiviteit. Mocht je een kantoorbaan hebben waarbij je veel zit, je sport horloge geeft jou een melding wanneer het tijd is om even te bewegen.

Door je sporthorloge te koppelen met je telefoon kun jij in één opslag zien in hoeverre jij je dagelijkse gestelde doelen bereikt hebt. De tracker werkt samen met Bluetooth 4.0 en ondersteund iOs vanaf 7.1 en hoger. Maar ook Android vanaf 4.4 en hoger. Daarnaast genereert het push-berichten bij: bellen, SMS, WhatsApp, etc. Ook zit er een anti-lost tracker op. Zodra je 5 meter buiten het Bluetooth bereik van je smartphone bent, zal de armband trillen ter herinnering.

De Digitale sport armband werkt met de App: VeryFitPRO. Hier kun jij precies terug vinden hoe goed jij gepresteerd hebt en andere vooruit gangen bijhouden. Je hebt ook geen oplader meer nodig want je trekt het bandje los van je horloge en stopt het via de USB ingang in je computer of laptop. Hij is spatwater bestendig. Dus tijdens het sporten is de armband bestendig tegen zweet en tegen regenwater. Hij kan niet onderwater gebruikt worden.