Voorjaarsacties

aspergepakket-grillo_1094397537 aspergesextra_1230929081
aspergesextra_1230929081
Prijs is exclusief asperges. Het pakket bestaat uit 1 kilo asperges AA1 Gold (topkwaliteit) verpakt in een vochtige theedoek in cellofaan, 1 fles witte wijn Itynera Grillo uit Sicilië, het aspergemagazine "Proef de Lente"; informatie over asperges en 23 aspergerecepten. Aspergepakket van Claret ...Lees meer

Aspergepakket met Grillo

€ 14,50 stuk


  • Beschrijving

Prijs is exclusief asperges. Het pakket bestaat uit 1 kilo asperges AA1 Gold (topkwaliteit) verpakt in een vochtige theedoek in cellofaan, 1 fles witte wijn Itynera Grillo uit Sicilië, het aspergemagazine "Proef de Lente"; informatie over asperges en 23 aspergerecepten.

Aspergepakket van Claret Merchants: De asperges als geschenk naar uw relatie sturen geeft de relatie een goed gevoel.
Het is een voorbode van de lente. De asperges die wij 's morgens bij de veiling ophalen zijn vroeg in diezelfde ochtend gestoken.
Verser kan het niet. Door ze ongeschild te verpakken in een vochtige theedoek kan je de versheid van de asperges die de volgende dag worden bezorgd, duidelijk horen door het piepend geluid wat ontstaat als je de asperges tegen elkaar wrijft.

Onze aspergepakketten zijn niet standaard. Je kan van alles aanpassen. De hoeveelheid asperges, soort wijn, begeleidend kaartje, de verpakking, boekje, kookboek, schilmesje, aspergepan, aspergeschaal etc.

Wij berekenen de aspergeprijs apart, deze prijs is de dagprijs van de veiling. In het begin van het seizoen komen de asperges van de 'warmwater' bedden. De prijs is dan nog hoog. Later in het seizoen, vooral als het warmer wordt zal de prijs dalen tot ca. 3,- a 4,- euro per kilo. Echter vlak voor de feestdagen gaat de prijs weer omhoog. Graag houden wij je bij aanvraag hiervan op de hoogte.